ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η SEITANIDIS SECURITY, αποδίδει μεγάλη σημασία στην σύννομη επεξεργασία, ασφάλεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα συνεργάζεσθε ή επικοινωνείτε μαζί μας (όπως, ενδεικτικά, υποψήφιοι ή ενεργοί Πελάτες, Προμηθευτές, Εργαζόμενοι, επισκέπτες ιστοσελίδων ή γενικά συνεργαζόμενοι τρίτοι με τον Οργανισμό μας). Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών  περιγράφει τους  τρόπους με τους οποίους  επεξεργαζόμαστε, τις πληροφορίες και τα δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο της άσκησης των δραστηριοτήτων μας και της μεταξύ μας συνεργασίας.

1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα
Στα προσωπικά δεδομένα  ανήκει κάθε πληροφορία, σε χαρτί ή ηλεκτρονικό μέσο, η οποία είναι δυνατό να οδηγήσει είτε απευθείας, είτε συνδυαστικά με άλλα δεδομένα, στη μοναδική σας αναγνώριση / ταυτοποίηση ή στον εντοπισμό σας ως φυσικό πρόσωπο. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν, κατά περίπτωση, στοιχεία όπως Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Α.Δ.Τ., φυσικές & ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας (e-mails), αριθμοί σταθερών και κινητών τηλεφώνων,στοιχεία παραληπτών μηνυμάτων SMS/MMS, στοιχεία τραπεζικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών, αναγνωριστικά στοιχεία εξοπλισμού ή τερματικών συσκευών σας υπολογιστή – smartphone – tablet, ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεών σας (log files, cookies κλπ.), και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιτρέπει τη μοναδική ταυτοποίησή σας κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

2. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε
Επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά  δεδομένα στα πλαίσια της σύννομης επιχειρηματικής μας δραστηριότητας που περιλαμβάνει:

  • Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης – Περιπολίας.
  • Προμήθεια προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Διαχείριση και Εκπαίδευση Προσωπικού.
  • Ενέργειες επικοινωνίας/πληροφόρησή σας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη υποστηρικτική δραστηριότητα της SEITANIDIS SECURITY.

3. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
Η SEITANIDIS SECURITY θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα  για τους ακόλουθους σκοπούς επεξεργασίας, στα πλαίσια της μεταξύ μας σχέσης ή εφόσον μας έχετε δώσει τη ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας, ανά υπηρεσία ήτοι:

  • Για την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας – στατικές και περιπολούσες φυλάξεις Εγκαταστάσεων, Εκδηλώσεων.
  • Για την υποστήριξη/πληροφόρησή σας σχετικά με υπηρεσίες της SEITANIDIS SECURITY, απάντηση σε αιτήματα και ερωτήματά σας, καθώς και ενημέρωση και απάντηση σε προτάσεις σας και σχόλια περί βελτίωσης των υπηρεσιών μας.
  • Για την διαχείριση και την ανάλυση επισκεψιμότητας ιστοσελίδων και τη βελτίωση της εμπειρίας σας και για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικές με υπηρεσίες μας.
  • Για εσωτερικές λειτουργίες και ανάλυση όπως εσωτερική διαχείριση, χρήση από πληροφοριακά συστήματα διοίκησης, τιμολόγησης, λογιστικής, χρέωσης και ελέγχου.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή τις προτιμήσεις σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που βρίσκεται στο τέλος του κάθε email που λαμβάνετε από μας.

4. Ποιες είναι οι αρχές συλλογής και επεξεργασίας
Η SEITANIDIS SECURITY εφαρμόζει τις Αρχές Επεξεργασίας του ΓΚΠΔ 2016/679 (νομιμότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, περιορισμός σκοπού, ελαχιστοποίηση δεδομένων, ακρίβεια, περιορισμός χρόνου αποθήκευσης, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και λογοδοσία).

Η SEITANIDIS SECURITY προστατεύει και διασφαλίζει τα Δικαιώματά σας ως προς την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός επεξεργασίας, φορητότητα, εναντίωση και μη αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων βάσει προφίλ, όπως εξειδικεύονται στον ΓΚΠΔ και στην Ελληνική νομοθεσία). Τα ανωτέρω ισχύουν χωρίς καμία διάκριση και εφαρμόζονται σε όλες τις επεξεργασίες που εκτελεί και σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η SEITANIDIS SECURITY.

5. Ποιοι οι τρόποι συλλογής των προσωπικών δεδομένων
Η SEITANIDIS SECURITY συλλέγει προσωπικά δεδομένα με την συγκατάθεσή σας, την οποία παρέχεται με την αποδοχή χρήσης κάθε υπηρεσίας μας, όπως:

  • όταν καλείτε αριθμούς μας για εξυπηρέτηση, όταν μας στέλνετε email ή συμπληρώνετε αίτηση για πληροφόρηση / αποστολή υλικού ενημέρωσης.
  • όταν μας στέλνετε την ταχυδρομική διεύθυνση έκδοσης ή αποστολής τιμολογίου ή άλλου εγγράφου.
  • όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας μέσω των οποίων συλλέγουμε, μέσω cookies, τις απαραίτητες πληροφορίες από την τερματική σας συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας (browser).
  • όταν προσλαμβάνεσθε ως προσωπικό της εταιρείας.
  • όταν επισκέπτεσθε κάποια εγκατάσταση της οποίας έχουμε αναλάβει τη φύλαξη.

Μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας ανά πάσα στιγμή με επικοινωνία μαζί μας.

6. Τα Δικαιώματά σας
Η SEITANIDIS SECURITY θα σας ζητήσει πάντα τα ελάχιστα απαιτούμενα κατά νόμο προσωπικά σας δεδομένα για την υλοποίηση των Υπηρεσιών μας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Η SEITANIDIS SECURITY διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρόνο επιβάλλεται από τους συμβατικούς όρους της κάθε υπηρεσίας, αλλά και τη γενικότερη φορολογική και λοιπή νομοθεσία, βάσει του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η συμβατικής μας σχέση και μετά τη λήξη της για όσο χρόνο απαιτεί η σχετική νομοθεσία ή έως ότου παρέλθει ο χρόνος παραγραφής των σχετικών αξιώσεων.

Μπορείτε να μας ρωτήσετε και να πληροφορηθείτε ποια δεδομένα σας έχουμε συλλέξει και να τα διορθώσετε, να τα επικαιροποιήσετε ή να συμπληρώσετε πληροφορίες στα προσωπικά σας δεδομένα., να τα διαγράψετε, εκτός εάν η διατήρησή τους επιβάλλεται από το νόμο για φορολογικούς, αποδεικτικούς ή δικαστικούς σκοπούς και για δίωξη παράνομων πράξεων.

Εάν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων δεν είναι σύννομη, ή ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματα σας, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ( Κηφισίας αρ. 1-3, ΤΚ 115 23 Αθήνα), συμπληρώνοντας το έντυπο καταγγελίας που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.dpa.gr > Τα δικαιώματά μου > Υποβολή Καταγγελίας.

7. Πολιτική Cookies<
Σε συμμόρφωση και με την σχετική Ευρωπαϊκή Οδηγία E-Privacy 2009/136/ΣΕ, η ιστοσελίδα μας (www.seitanidis-security.gr), χρησιμοποιεί «cookies». Τα cookies είναι διαδικτυακά «εργαλεία» συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών που προέρχονται από ιστοσελίδες τρίτων φορέων ή από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να μετρηθεί η επισκεψιμότητα, να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο και η συνολική εμφάνιση της ιστοσελίδας μας και να προσαρμοστεί στις ανάγκες των Πελατών μας.

Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε (opt-in) στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται από μηχανές αναζήτησης, όπως π.χ. Google Analytics, και τα οποία διαβιβάζονται είτε εντός είτε εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, για τα οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι εν λόγω τρίτοι.

Αν δεν επιθυμείτε τρίτα μέρη, όπως Google, να λαμβάνουν πληροφορίες από το πρόγραμμα πλοήγησής σας, όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες της SEITANIDIS SECURITY, μπορείτε να εξαιρεθείτε προβαίνοντας στην αντίστοιχη επιλογή, όπως αυτή  παρέχεται από την εκάστοτε Πολιτική Χρήσης που υπάρχει στην ιστοσελίδα κάθε τέτοιου τρίτου μέρους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org.

Παρότι τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης (browsers) αποδέχονται αυτόματα τη χρήση των cookies, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας, επιλέγοντας να μην αποδεχτείτε τα cookies, ή να σας ζητείται να αποδεχθείτε το κάθε ένα από αυτά χωριστά. Πλην όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο θα περιορίσει το εύρος των διαθέσιμων σε σας δυνατοτήτων περιήγησης σε κάθε διαδικτυακή ιστοσελίδα.

8. Διαβίβαση δεδομένων σας σε τρίτους
Η SEITANIDIS SECURITY δεν διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους παρά μόνο όταν απαιτείται από την Νομοθεσία και στην έκταση που αυτό επιβάλλεται για να ολοκληρώσουμε τις σχετικές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

Τέτοια τρίτα μέρη ενδέχεται να είναι επίσημοι κρατικοί φορείς, όταν κληθούμε να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία (για παράδειγμα αναφορικά με τους εργαζόμενούς μας),  ή για να αποτρέψουμε σε βάρος μας και σε βάρος των Πελατών μας έννομες ενέργειες (π.χ. απάτη, εξύβριση, προσβολή προσωπικότητας κλπ.).

Στην SEITANIDIS SECURITY επιλέγουμε αξιόπιστους Συνεργάτες και θέτουμε συμβατικούς περιορισμούς στα τρίτα μέρη στα οποία διαβιβάζουμε ή έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα επεξεργάζονται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και τους ισχύοντες στην Ευρώπη και διεθνώς νόμους περί προστασίας δεδομένων.

9. Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας
Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μεταφέρονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται, σύμφωνα με πρότυπα και διαδικασίες ασφαλείας και σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής και τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων. Για το σκοπό αυτό είμαστε πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο Ασφάλειας Πληροφοριών ISO 27001:2013.

Στην SEITANIDIS SECURITY αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας της Ιδιωτικότητας όλων των προσωπικών σας πληροφοριών. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά εργαλεία όπου είναι εφικτό, όπως ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση δεδομένων, χρήση firewalls, καθιέρωση επιπέδων πρόσβασης, εξουσιοδοτημένους υπάλληλους, εκπαίδευση προσωπικού, περιοδικούς ελέγχους, συμμόρφωση προς διεθνή πρότυπα ασφάλειας και επιχειρησιακής συνέχειας.

Όποιος συνεργάτης μας έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς.

10. Στοιχεία και διεύθυνση επικοινωνίας της SEITANIDIS SECURITY
Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή ή θέλετε να λάβετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την τήρηση της ιδιωτικότητας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε να μας στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@seitanidis-security.gr

Διεύθυνση: Χατζηαντωνίου 14, Μαρούσι-Αθήνα, Τ.Κ.15124

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 210 8052375, +30 210 6127649,  Fax. +30 210 8060055.

11. Ισχύς Πολιτικής Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Η παρούσα Πολιτική υπόκειται σε περιοδική βελτίωση και αναθεώρηση.

Τυχόν αλλαγές στην παρούσα Πολιτική θα έχουν εφαρμογή στις πληροφορίες που συλλέγονται, από την ημερομηνία που θα δημοσιευθεί η αναθεωρημένη έκδοση, καθώς και στις υπάρχουσες πληροφορίες, τις οποίες κατέχουμε. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά τη δημοσίευση αλλαγών, συνεπάγεται την αποδοχή, των αλλαγών αυτών.