Εταιρεία

Η εταιρεία SEITANIDIS SECURITY δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας από το 2001. Είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της πολύχρονης εμπειρίας του Γιώργου Σεϊτανίδη, που εδώ και 2 ολόκληρες δεκαετίες εξειδικεύεται στην ασφάλεια μεγάλων επιχειρήσεων και σημαινόντων προσώπων.

Αντικείμενο της εταιρείας μας είναι ο σχεδιασμός, η μελέτη και εφαρμογή συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας καθώς και η οργάνωση μέτρων ασφαλείας σε εγκαταστάσεις υψηλού κινδύνου. Με μεγάλη εμπειρία στην ασφάλεια εμπορικών κέντρων και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, η εταιρεία SEITANIDIS SECURITY έχει κατακτήσει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία που απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες φύλαξης και εγγυάται την αποτελεσματική εφαρμογή των συστημάτων της σε κάθε είδους εγκατάσταση.

Στοχεύοντας στην ευελιξία αλλά και την αποτελεσματικότητα, η εταιρεία SEITANIDIS SECURITY επιλέγει σταθερά το προσωπικό της με τα αυστηρότερα κριτήρια. Οι υπάλληλοι φύλαξης εκπαιδεύονται ειδικά από την εταιρεία μας, για να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των αποστολών τους (συνοδεία χρηματαποστολών, φρούρηση κτιριακών εγκαταστάσεων, υπαίθριων χώρων, αποθηκών, ασφάλεια εισπρακτικών κέντρων, ασφάλεια προσώπων κ.λπ.).

Η εταιρεία SEITANIDIS SECURITY εδρεύει στο Μαρούσι και διαθέτει Άδεια Λειτουργίας Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας από την Ελληνική Αστυνομία. Η ποιότητα και αρτιότητα των υπηρεσιών είναι πιστοποιημένη από τους μεγαλύτερους Διεθνείς Φορείς.

Σε μία εποχή όπου οι κοινωνικές αντιθέσεις οξύνονται και τα επεισόδια βίας πληθαίνουν ανησυχητικά, κάθε επιχειρηματίας οφείλει να προβλέψει για την εξασφάλιση των εργαζομένων του, τη διασφάλιση της περιουσίας του και φυσικά για την ακεραιότητα του ιδίου και των αγαπημένων του προσώπων. Σε αυτό το δύσκολο έργο, η εταιρεία SEITANIDIS SECURITY βρίσκεται δίπλα σας.

Προσφέροντας την ασφάλεια που τόσο χρειάζεστε, σας επιτρέπει να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτό που σας αξίζει: μια επαγγελματική και προσωπική ζωή χωρίς άγχος, χωρίς πρόσθετες έγνοιες για τα δυσάρεστα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν!

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων συνεργασιών με σημαντικές επιχειρήσεις η εταιρεία SEITANIDIS SECURITY προσφέρει όλα τα εχέγγυα για την εύρυθμη λειτουργία και της δικής σας επιχείρησης. Κύρια αντικείμενα ειδίκευσης της εταιρείας μας αποτελούν:

  • O σχεδιασμός και η μελέτη συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας
  • H αποτελεσματική εφαρμογή των συστημάτων αυτών
  • H οργάνωση μέτρων ασφαλείας σε εγκαταστάσεις υψηλού κινδύνου

Όλες οι παραπάνω ενέργειες εξασφαλίζονται από άρτια εκπαιδευμένους υπαλλήλους μας, οι οποίοι διαθέτουν την προβλεπόμενη από το νόμο στολή, εγκεκριμένη από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας προέρχονται στο σύνολό τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις Ασφαλείας.

Σκοπός της SEITANIDIS SECURITY είναι η άριστη λειτουργία κάθε συνεργαζόμενης επιχείρησης, 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, έχουμε οργανώσει ένα αυστηρό σύστημα εποπτείας του προσωπικού ασφαλείας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, προκειμένου:

  • Να εξασφαλισθεί ο άμεσος εντοπισμός προβλημάτων ή και επιπλέον απαιτήσεων που τυχόν προκύπτουν.
  • Να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα αποκλίσεων.
  • Να διασφαλισθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.
  • Να επιτευχθεί διαρκής επαφή με το προσωπικό ασφαλείας στο χώρο εργασίας.

Έτσι μειώνεται στο ελάχιστο η πιθανότητα αποκλίσεων και εξασφαλίζεται η σωστή και ολοκληρωμένη φύλαξη των χώρων.